De winkel

In de taalklas is onze winkel steeds een andere winkel. De winkel is ook al een knopenwinkel geweest. In de winkel waren natuurlijk allerlei knopen te koop. Alle kleuren van de regenboog, verschillende vormen, grote en kleine knopen en zelfs gouden en zilveren knopen. Iedere dag was het heel druk in de winkel.

Met de knopen gingen we ook tellen en sorteren. Dit hebben we ook met onze vaders en moeders gedaan. Knopen zijn heel leuk. Je ziet en voelt zoveel met knopen. De winkel is weer een andere winkel geworden. We spelen nog heel vaak met de knopen. Soms kiezen we de mooiste uit en die nemen we mee naar huis. Dat brengt geluk!

De winkel is nu een bloemenwinkel. We hebben al echte bloemen meegenomen en in de winkel gezet. Er zijn veel bloemen in onze winkel. En de bloemen en planten pakken we goed in. Soms is het nog te koud buiten voor de bloemen. Onze bloemenwinkel is heel mooi. Iedereen wil bloemen kopen! Rozen, tulpen, blauwe druifjes, orchideeën, hyacinten, narcissen, aardbeiplanten en echte zonnebloemen.

 

 

by Max
Alle rechten voorbehouden - Intensieve Taalklassen Apeldoorn 2023 - Disclaimer - Privacy - Alle voorwaarden